Uncategorized

Ce nu puteam să fac cu un copil mic dar pot cu doi

Acum un an și jumătate venea pe lume mica mea minune Maria.O schimbare la 180° a vieții mele, așteptată și acum iubită.De aproape 3 luni în viață noastră a apărut și Ioana (mezina familiei) și parcă simt că viața nu poate fi mai frumoasă de atât.

Așa că m-am gândit să fac o lista a lucrurilor pe care nu le făceam când aveam doar un copil dar fac acum cu doi, sau de care atunci nu aveam timp dar acum am timp berechet:

1. Am mai multă grijă de mine, îmi fac mai mult timp să mă îngrijesc, să îmi hidratez pielea, să îmi îngrijesc părul, să mă relaxez cu un duș fierbinte.Trebuie să recunosc că la primul copil am fost prea stresată să o las singură cu tatăl ei sau cu bunicii.Nu mai fac asta acum.

2. Am timp să citesc mai mult.Da…este posibil.Chiar dacă îmi ocupă aproape tot timpul încă mai găsesc câteva clipe libere să îmi limpezesc mintea citind.

3. Gătesc mai mult.Mai ales că vreau să gătesc mai sănătos pentru noi pentru ca și piciulina să mănânce aproape tot ce mâncăm noi. Gătesc mai diversificat, gătesc mai puțin în așa fel încât să am mâncare proaspătă în fiecare zi.Plus că am devenit adepta pâinii făcute în casă(cea mai bună alegere de până acum).

4. Fac curățenie mai des, ca o noua fobie a mamei din mine.Este normal ca după ce vine copilul să încerci pe cât posibil să păstrezi curățenie in casă( pentru binele tuturor) și ordine în lucruri pentru a fi mai ușor de găsit la nevoie😊.

5. Cumpăr mai multe cărți… atât pentru mine cât și pentru cea mică în ideea de a o obișnui de mică cu ele dar și pentru a avea activități cât mai diverse.

L.E.-6-Vizionez filme și seriale, lucru practic imposibil când aveam doar 1 copil.De Ce?Nici eu nu stiu…

Asta sunt eu și acestea sunt unele din lucrurile pe care le fac mai des sau le încerc pentru prima dată de când sunt mami de 2 fete cucuiete (diferența de 1an si 3 luni intre ele).

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s